Anbefalet

Dette smågruppeoplæg omhandler en af IMU’s målsætninger, og er en del af serien ”IMU’s mål” og vil udfordre jer på, hvordan I kan hjælpe med at opnå dette mål.

Evangelisk-luthersk forkyndelse

Dette oplæg handler om en af IMU’s målsætninger og er en del af serien “IMU’s mål”. I kommer til at samtale om, hvordan dette mål kan blive til konkret virkelighed i netop jeres lokale fællesskab.

Bro mellem generationerne

Et oplæg om formaning i det kristne fællesskab. Med udgangspunkt i nytestamentlige tekster, vil I i dette oplæg se nærmere på, hvad formaning egentlig er, og hvordan den enkelte kan og skal formane.

Formaning

Dette oplæg er en del af serien “Vokseværk”. I kommer til at fokusere på kærligheden, og hvilken betydning den har mellem mennesker. Ef 3,14-4,16 danner rammen for en samtale, hvor det er meningen, at I bringer jer selv i spil.

At vokse i generøsitet

Der er noget fuldstændig grundlæggende galt i Galatermenigheden, og derfor skriver Paulus et brev, hvor han ikke lægger fingre imellem i forhold til, hvordan det står til hos dem. Vi ser det allerede i den indledende hilsen (Gal 1,1-5), hvor Paulus ikke skriver så positivt, som han ellers ofte gør.

Bliv ved det sunde!